CEPOS Underviser

Som tænketank beskæftiger CEPOS sig med mange forskellige aspekter af samfundsvidenskab. Økonomi, ideologi, politik, historie, statistik, m.m. Vores notater og analyser er både med til at klæde beslutningstagere på med baggrund og viden, samt til at kvalificere den politiske debat i øvrigt, men vi ønsker også at bidrage til, at yngre generationer får redskaberne til at kunne indgå i udviklingen af vores samfund. Derfor har vi helliget en del af vores arbejde til uddannelse af store børn og unge.

På denne side ses de forskellige typer af uddannelse og undervisning, som CEPOS er engageret i. Klik ind på de forskellige for yderligere information.

In Defence Of Freedom
In Defence of Freedom er en organisation drevet af frivillige unge kræfter, der årligt arrangerer en konference af højeste kvalitet om samfund, økonomi og politik. Hvis du vil være frivillig, så 
læs mere.

Ansøg videnskabsskolen
Vil du blive klogere på forskning, og drømmer du måske om at skrive en ph.d.? Vil du øge dine chancer for at blive optaget på et ph.d studie og undgå alle begynderfejlene? Så læs med her. 

Liberale kurser i udlandet
CEPOS er ikke den eneste tænketank, hvor du kan blive klogere på liberalisme, økonomi, filosofi, historie og en masse andet ved at tage kurser. Læs mere her. 

Socialdemokraterne foreslår at hæve kapitalskatterne. Martin Ågerup forklarer her, hvorfor det er en dårlig idé.