CEPOS’ Digitale Akademi skal uddanne fremtidens fremtrædende digitale influencere.

CEPOS Digitale Akademi er et tilbud til unge, der har vist evner og stor interesse for at påvirke opinionen via de sociale medier. Akademiet er for personer med et liberalt/borgerligt syn på verden, og som har stor interesse og talent for sociale medier. Det kræver samfundsengagement, både uden- og indenfor partipolitikken.

Idé:
Ambitionen er at udklække fremtidens fremtrædende digital influencere, der ønsker at slå igennem på de sociale medier og nå ud til flere med deres holdninger og idéer.

Indhold:
Uddannelsen er unik og består af en blanding af både teoretisk og praktisk undervisning. Der er oplæg fra politikere, debattører og nogle af Danmarks bedste politiske influencers samt virksomhedsbesøg hos nogle af de mest spændende virksomheder indenfor digital kommunikation. Det teoretiske bliver kombineret med dybdegående, praktisk hands-on-træning i sociale medier. Derudover er der også praktisk arbejde med det nyeste indenfor lyd-, billed- og filmredigering. Deltagerne får desuden mulighed for at diskutere, dele gode råd, og sparre med hinanden. Både til de planlagte undervisningsgange og i en Facebook gruppe.
CEPOS arrangerer det Digitale Akademi sammen med Miltton Labs, der er nordens førende digitale bureau, når det gælder sociale medier. 

MØDER
Uddannelsen sker i løbet af efteråret 2019, med seks møder a’ 3 timer.

HACKATHONS
Nogle af møderne er organiseret som "hackathons", hvor deltagerne tager andres, offentlige materiale og gendanner det til viralt indhold med egne budskaber. Til det gennemgår vi de nyeste gratis værktøjer. Styrken med hackathons er, at alle deltagere hjælper, støtter og supplerer hinandens digitale svagheder.

ALUMNER
Efter eksamen bliver er der mulighed for at deltage i et alumnenetværk. Netværket er en platform, hvor deltagerne kan forsætte arbejdet og dele det seneste indenfor digital kommunikation og hjælpe med at få hinandens budskab ud i verden.


Her kan du få svar på de mest almindelige spørgsmål om CEPOS digitale akademi

Hvornår er ansøgningsfristen?
Fristen for ansøgning til efteråret er 7. juni 2019. 

Jeg bor ikke i København. Kan jeg søge alligevel?
Du behøver ikke bo i København for at deltage på det Digitale Akademi. Eventuelle rejser til København står deltagerne selv for.

Hvor meget tid skal man bruge?
Det varierer fra person til person og afhænger af hvilke ambitioner man har. Dog forventes det, at man læser et par kapitler fra litteraturen før hvert møde.

Hvornår er der undervisning?
Møderne afholdes hverdagsaftener i København. Det første møde bliver annonceret i forbindelse med besked om eventuel optagelse.

Hvem søger i efter til det Digitale Akademi?
Du ska være liberal/borgerlig og have stor interesse og talent for sociale medier. Vi søger dig, der har et stort samfundsengagement, både uden- og indenfor partipolitikken.

Hvornår får man svar, hvis man får en plads?
Vi giver besked den første uge i januar, hvorefter du skal give besked om du vil have pladsen.